FD Tømrer Entreprise

FD Tømrer Entreprise har leveret godt kvalitetshåndværk siden 2010.
Vi laver alt tømrerarbejde ude og inde. Ingen opgave er for lille eller for stor. Alt i renovering, tilbygning, ombygning, og nybyggeri – fra den enkelte tømreropgave til totalentreprisen.

Vi samarbejder med en stribe dygtige håndværkere, så vi kan sammensætte et godt team, der tager sig af hele din opgave. Så behøver du kun at have én kontakt, som styrer din byggeproces og koordinerer med murer, vvs'er, maler, elektriker, gulvsliber, brolægger, m.fl.

Vælger du FD Tømrer Entreprise til dit næste byggeprojekt, vil du blive mødt med venlighed, højt humør og garanti for godt dansk håndværk.

Tilfredse kunder
Vores kunder giver os gode anmeldelser, hvilket vi naturligvis er glade for og stolte af. Det vigtigste er selvfølgelig, at vi udfører vores arbejde godt, og leverer flotte og langtidsholdbare løsninger. Derudover er vi ikke tilfredse med arbejdet, før kunden er tilfreds. Vi er glade og positive, og kommer gerne med input til gode løsninger af opgaven. Og så er vi mødestabile og holder hellere i indkørslen 10 min. før aftalt tid, end risikerer at komme for sent!

Virksomheden har hjemme i Lyngby, og vi dækker geografisk hele området Gladsaxe, Lyngby, Rudersdal og hele storkøbenhavn

Faglig stolthed
Vi går op i vores arbejde og vores faglighed. Det betyder blandt andet, at alt bliver udført efter gældende regler og efter bedste metode. Det giver vores kunder garanti for at få leveret et godt gedigent stykke arbejde, som holder i mange år. Derudover er vi med i Dansk Håndværk Garantiordning.