Kan du anbefale FD Tømrer Entreprise

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

14 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Meget tilfreds med både kontakten, prisen og den håndværksmæssige kvalitet – kan absolut anbefales!

 • Vi anbefaler gerne Steen og F.D. Tømrer Entreprise.
  De finder løsninger også når det går lidt galt, og går ikke i små sko. Det siger meget om håndværkeren.
  Helt igennem fair, alt sammen til glæde for kunden.

 • Vi havde i et stykke tid overvejet at få lavet et nyt køkken-alrum i vores lejlighed på Frederiksberg. Derfor indhentede vi en 3-4 forskellige tilbud på arbejdet og endte med at vælge FD Tømrer Entreprise / Steen. Primært pga. en rigtig god kemi og en anbefaling fra en kollega.

  Vi endte dog med ikke at gå videre med tilbudet, fordi vi selv blev i tvivl om, hvorvidt vi skulle købe et hus i stedet for – hvilket Steen viste stor forståelse for.

  Så alt i alt en rigtig god oplevelse – til trods for vi valgte ikke at gå videre med tilbudet.

 • Det er med stor fornøjelse at samarbejde med FD Tømrer entreprise. Mit firma perfekte gulve kan kun anbefale Steen Han er dygtig og punktlig! Stort som småt bliver altid godt????Mvh Kim

 • Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Steen Friis på flere projekter og der er altid styr på tingene.
  Bedste anbefalinger herfra.

 • Vi har fået lavet en super flot udestue. Alt forløb som aftalt og der har været en god og professionel kommunikation gennem hele forløbet.
  Kan kun varmt anbefale dette firma!

 • Vi fik lavet en dobbelt garage med vognport. Alt forløb godt. Leveret til aftalt tid i den ønskede kvalitet. Et dygtigt og stabilt firma

 • Ordnet terrasse

  Jeg har været meget tilfreds med FD Tømrer Entreprise som har ordnet min terrasse.
  Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og alle aftaler overholdt.
  De ryddede op både undervejs og til slut, og de tog ansvar for, at opgaven blev afsluttet til min fulde tilfredshed.
  Det har været et behageligt samarbejde, og jeg kan anbefale FD Tømrer Entreprise.

 • Skifte vinduerne og gulvarbejde
  Det er den anden gang vi har valgt FD Tømrer Enterprise pga. deres kvalitet, rådgivning og pris. De har været hurtigt ud for at høre på opgaverne, samt skrive tilbud. Der ud over, er de færdige til tiden. Vi kan varm anbefale Steen Friis!

  Larry og Inger McLeskey

 • Ny dør
  Da vi tog kontakt til Steen Friis, svarede han med det samme og kom med et realistisk bud umiddelbart efter et besøg hos os. En specialdør blev bestilt og sat i. Resultatet er perfekt og der var 100% overholdte aftaler hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse.

 • Ny skydedør til udestue
  F.D. Tømrer-Entreprise v/Steen Friis har udvist professionalisme helt fra hurtig tilbudsgivning til planlægning og udførelse af arbejdet. Arbejdet er udført med høj faglig kvalitet og kundeorientering.
  Jeg kan klart anbefale F.D. Tømrer-Entreprise

  Mvh
  Michael Wulff

 • Nyt tag

  Vi har fået lagt nyt tag. Af måske Danmarks mest effektive og mest pålidelige håndværker. Det har været en udsøgt fornøjelse at ligge enterprisen hos F.D. Tømrer. Læg hertil et menneske med overskud og godt humør hver dag startende før solen står op. Jeg videregiver kun de varmeste anbefalinger. Super fed oplevelse.

 • Tømrerarbejde – nyt plankegulv
  Godt tømrerarbejde. Fik lagt nyt gulv ovenpå eksisterende skævt gulv i gammel ejendom. Flot finish. Steen havde tænkt over de bedste løsninger, så det ikke blev en standardvare vi fik. God fremtoning og behageligt væsen. Meget fleksibel.

 • Super god service og slutresultat
  Vi fik skiftet et badeværelsesvindue. Information, oplevelsen af kundeservice og slutresultatet var langt over hvad jeg tidligere har oplevet med andre håndværkere. Fra start til slut var jeg aldrig i tvivl om at vi havde valgt en seriøs og dygtig håndværker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.